AMPOSTA

Interior proposa identificar les masies aïllades del Montsià amb una matrícula


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

07/02/2019

El departament d’Interior treballa, al costat dels ajuntaments, per crear unes targetes amb codi d’identificació de les masies aïlles. Una mena de matrícula que ha de permetre activar els serveis d’emergències amb una major celeritat. Aquest sistema ja s’aplica a les comarques d’Osona, el Berguedà i el Moianès, i aquest dimecres al vespre es va presentar als alcaldes del Montsià. El director dels serveis territorials d’Interior, Joan Juan, ha explicat que l’objectiu és generar una llista única d’edificacions aïllades a partir de la fusió de les seves dades per identificar i comunicar millor la seva ubicació en cas d’emergència.

Juan ho ha traslladat als alcaldes perquè valorin la seva idoneïtat al territori, sense un calendari tancat.

La presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, ha remarcat la importància de garantir la seguretat a aquelles famílies que viuen en masies aïllades.

Juan també va informar als alcaldes que el departament d’Interior ofereix als municipis que no disposin de policia local la possibilitat de tenir sistemes de videovigilància.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>