ALCANAR

Ivan Romeu (Junts per Alcanar): ‘Són temps de sumar’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

13/02/2019

Ivan Romeu ja és oficialment el candidat de Junts per Alcanar, les Cases i Alcanar Platja. Dissabte van celebrar-se les primàries i Romeu, actual portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament, havia presentat la única candidatura. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, ha valorat que les eleccions municipals d’enguany seran anormals, ja que coincideixen amb les europees i també podrien fer-ho amb les espanyoles. Romeu ha dit que caldrà remarcar que el que està en joc és el projecte de municipi.

Amb tot, el candidat de Junts per Alcanar ha insistit en què els actuals són “temps de sumar”, i ha parlat de “colideratge” al costat d’altres agents polítics.

De fet, el principal rival a batre per Romeu serà el republicà Joan Roig, que és alcalde d’Alcanar des que a l’octubre passat Alfons Montserrat va renunciar al càrrec. L’actual portaveu del PDeCAT ha destacat que durant el mandat han fet una oposició constructiva, tenint en compte que Esquerra gaudia de majoria absoluta.

Segons Romeu, el municipi ha d’apostar per la diversificació econòmica i per àmbits com el turisme, per afavorir la implantació de cadenes hoteleres i l’atracció d’empreses. De fet, ha dit que calen alternatives a la forta crisi de la citricultura.

*Podeu veure l'entrevista íntegra del #PrimeraColumna clicant aquí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>