TIVISSA

Jardí culpa ERC d’haver aturat obres importants a Tivissa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TIVISSA

10/04/2019

Jordi Jardí, que no repetirà com a cap de llista del PDeCAT a les municipals del maig, ha confirmat este dimecres que va proposar una llista unitària als grups d’Esquerra i als independents de la Serra d’Almos, pel bé del poble però sense èxit. L’alcalde ha denunciat que, en els darrers 16 anys, Tivissa no ha rebut ni un euro de les conselleries de la Generalitat dirigides pels republicans.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jardí ha culpat Esquerra d’haver desatès les demandes de Tivissa, que havia impulsat els projectes d’una residència, una xarxa de reg i un auditori.

De la mateixa manera, Jardí ha criticat el populisme dels republicans de la Ribera d’Ebre, a l’hora de rebutjar el projecte del dipòsit de residus de Riba-roja. De fet, l’alcalde de Tivissa també ha lamentat que l’alcalde de Móra d’Ebre o la presidenta del Consell Comarcal, a les files del PDeCAT, també hagin rebutjat l’abocador.

En esta línia, Jardí ha dit que entén la posició de l’alcalde de Riba-roja, Antonio Suárez, que ha acabat anunciant que deixa el PDeCAT i la Crida.

També ha negat que es vulga ampliar l’actual abocador de Tivissa per rebre també residus industrials, i ha recordat que el que s’està buscant és una solució per a l’antic abocador comarcal, amb problemes de filtracions. Finalment, Jardí s’ha mostrat partidari d’instal·lar parcs eòlics al municipi, siguin o no els projectes que ara rebutja la Terra Alta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>