TORTOSA

Javier Faura, l'últim en visitar Junqueras a la presó d'Estremera


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

04/07/2018

L'advocat tortosí Javier Faura ha estat l'últim a visitar Oriol Junqueras a la presó d'Estremera. Faura ha sigut testimoni, este dilluns al vespre, de com se li donava la notícia del trasllat a una presó catalana al president d'Esquerra.

Esta va ser l'anècdota, però l'entrevista de Faura amb Junqueras ha servit per a conèixer les impressions del líder republicà sobre la situació política actual. Faura transmet que l'apropament és una bona notícia, especialment per als familiars.

En la darrera conversa de Faura amb Junqueras s’ha parlat de les estratègies de campanya d'Esquerra per a les pròximes municipals. El president de la formació es mostra convençut que per al partit, els resultats seran molt positius, també a l'Ebre.

Faura diu de Junqueras que, durant la seua estança a Estremera, el tracte amb els funcionaris ha sigut en general correcte, i que per part de la resta d'interns està molt enfeinat fent de professor.

Tot i que els polítics independentistes seguiran en presó preventiva, ara a centres catalans, Faura destaca de Junqueras com manté la seua moral i conviccions fermes.

Este dimecres es completa el trasllat de Sánchez, Cuixart, Romeva i Junqueras cap al centre penitenciari de Lledoners. Durant el matí han sortit de Madrid Dolors Bassa i Carme Forcadell cap a la presó de Puig de les Basses, i en els pròxims dies es farà el trasllat de Forn, Rull i Turull.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>