SANTA BÀBRBARA

Jesús España i Sandra Vidiella dominen la 10k de Santa Bàrbara

Natàlia Barraguer | SANTA BÀBRBARA

11/06/2019

Les altes temperatures no van ser cap obstacle per la nova edició de la cursa dels 10k de Santa Bàrbara. Vora 170 corredors i corredores es van inscriure a la 5a cita del circuit Running Series Terres de l'Ebre per gaudir d'un recorregut de 10 quilòmetres que combina un traçat urbà amb camins i senders que envolten la població. Pels menys experimentats també hi havia la possibilitat de fer la cursa de curta distància, la qual feia un total de 5 quilòmetres.

Com ja ho van fer en l'anterior edició, l'organització va voler convidar a un esportista de renom. Enguany va ser el torn de Jesús España, el millor atleta espanyol de la història de mitja distància.

España va encapçalar la cursa masculina dels 10 km i es va proclamar guanyador amb un temps de 00.31.35. Pel que fa a la categoria femenina la líder va ser Sandra Vidiella, que va completar el circuit amb 00.41.26.

La propera cita del circuit Running Sèries serà el 29 de juny, amb la cursa nocturna Lo Balcó de Camarles.