JESÚS

Jesús posa la primera pedra al nou pavelló poliesportiu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | JESÚS

04/10/2018

Tot i que les obres van començar el passat mes de juliol, l’EMD de Jesús ha posat la primera pedra del nou pavelló poliesportiu aquest dijous, Dia del Patró Sant Francesc. El pavelló s’ubica al costat de les piscines i les pistes de pàdel de JesusSport per tal de crear un complex esportiu que doni servei a les necessitats del poble. El president de l’EMD de Jesús, Víctor Ferrando, ha assegurat que el pavelló acollirà activitats esportives, però també cultural i lúdiques.

Aquest pavelló tindrà una superfície de 1.967 m2 i el cost total serà d'un milió i mig d'euros que es finançaran amb recursos propis. Disposarà d'un edifici principal amb graderies i la pista poliesportiva, i un mòdul secundari amb els vestidors. La representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, ha afirmat que es podran celebrar competicions i també acollirà proves del World Sport Games el proper 2018.

En la mateixa línia, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que es dóna resposta a les necessitats del poble de Jesús i també de la ciutat. El pavelló es finançarà amb recursos propis de l’EMD de Jesús. Foto EMD JESÚS.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>