Joc pràctic i tres punts al sac

A.P. | TORTOSA

30/01/2017

Salou 0 - 2 Tortosa
De nou tres punts per al Tortosa en un partit on l'equip blanc i roig va desplegar un joc pràctic i seriós per guanyat a la Unió Deportiva Salou, un equip que no va abaixar els braços en camp moment.

Els d'Àngel Garcia, que aquest cap de setmana jugaven de blau, van estar molt sòlids en defensa i cedint poques ocasions als del Salou. Per la seva part l'equip local esperava arreplegat per mirar d'aprofitar alguna contra sense èxit.

Al minut 25 de la primera, una bona triangulació atacant deixava sol Virgili que superava al porter Eudald Brull per fer primer. Només tornar del descans, un penal comès sobre Cristino el transformava el mateix Virgili per pujar a l'electrònic el 0 a 2 de la tranquil·litat. Sense arriscar, el Tortosa intentaria fer el tercer i mantenint una defensa ordenada i contundent.