AMPOSTA

Junts per Catalunya crida a defensar la “victòria de l’1-O” a Europa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

13/05/2019

Reimpulsar econòmicament Amposta, posar les persones al centre de totes les polítiques i una ciutat de servei. Aquests són els eixos principals amb que Junts per Amposta es va comprometre en l’acte central que es va celebrar aquest diumenge a la plaça del Mercat. El seu candidat, Manel Masià, també proposar reduir la taxa d’escombraries a aquells que més reciclen.

El conseller d’Administració Pública i Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, va intervenir en l’acte amb un discurs amb una doble referència a les properes eleccions, en clau municipalista i europea. Puigneró va fer una crida a defensar “la victòria de l’1-O a Europa. També va remarcar que “Catalunya comença a cadascun dels nostres ajuntaments”.

El número 14 a la llista de Junts per Catalunya-Lliures per Europa, Hadar Ayxandri, va afirmar que la candidatura està pensada per defensar l’esperit de l’1 d’octubre i els interessos dels catalans.

Puigdemont va intervenir per videoconferència des de Waterloo i va assegurar que la candidatura de Junts per Catalunya-Lliures per Europa lluitarà per “defensar i reforçar la democràcia i les llibertats col·lectives del país”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>