TORTOSA

Juristes de les Terres de l’Ebre per les Llibertats ja té més de 30 membres


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

14/05/2018

Més de 30 advocats i advocades ja formen part de Juristes de les Terres de l’Ebre per les Llibertats, una entitat sense ànim de lucre creada per a la defensa dels drets fonamentals i llibertats públiques de la ciutadania. De manera voluntària i gratuïta, s’ofereixen a prestar serveis a persones i col·lectius en la defensa dels seus drets i llibertats, així com per les conseqüències que es puguen derivar en el marc d’actuacions per la dignitat i la sobirania nacional de Catalunya. L’origen de l’entitat és la redacció d’un manifest que va ser aprovat per l’assemblea extraordinària del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, però que la junta electoral de zona va vetar abans de les eleccions del 21 de desembre.



Juristes de les Terres de l’Ebre per les Llibertats està presidida per l’advocada senienca Isa Castell. El vicepresident de l’entitat és el tortosí Cándido Jornet, qui aquest dilluns també ha participat en una taula rodona a Canal 21 Ebre. Jornet ha dit que, després de tants anys de democràcia, no s’esperava viure la involució actual. De fet, ha dit que la justícia espanyola s’està polititzant i “necessita passar la ITV”.

Per la seua banda, l’exdiputada Annabel Marcos és també membre de Juristes de les Terres de l’Ebre per les Llibertats, però també vicepresidenta de la Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>