TORTOSA

JxCat critica la deixadesa de l’Estat en les infraestructures a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TORTOSA

26/04/2019

El candidat ebrenc de Junts per Catalunya al Congrés, Ferran Bel, ha fet una valoració general sobre les infraestructures al territori, fent èmfasi a les seves prioritats de cara a la legislatura vinent. Argumenta que gairebé totes les propostes són les mateixes que fa tres anys des de la seva última campanya perquè els dos anteriors governs no han invertit al territori. Ha remarcat que la primera prioritat és l'A7.

Seguint amb els projectes constructius de carreteres, afegeix en la seva agenda començar a treballar en l'A68, la sortida de l'Aragó cap al mar a través de l'Ebre.

En l'àmbit de les infraestructures ferroviàries, Bel posa damunt la taula diverses prioritats com les millores de la R15, la finalització del tram Vandellòs – Tarragona i que quan el Corredor del Mediterrani sigui una realitat hi hagi una parada obligada d'alta velocitat a les Terres de l'Ebre. El candidat al Congrés ha reivindicat que el conseller Josep Rull aconseguís que l'Euromed s'aturi a l'estació de l'Aldea.

Per últim, referent a les infraestructures ambientals argumenta que les Terres de l'Ebre han estat abandonades durant anys, però creu que aquesta legislatura serà decisiva.

Ha conclòs valorant la campanya electoral com una de les més complicades a causa del context polític actual, i també per la proximitat de les dates electorals de les generals, municipals i europees, però que han sigut capaços de donar veu al seu candidat Josep Rull, actualment empresonat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>