TIVISSA

Malestar a Tivissa per un nou tall general de subministrament elèctric


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / Montse Margalef | TIVISSA

14/08/2018

La tempesta de dijous passat, que va descarregar fins a 70 litres per quadrat en menys d’una hora, va deixar el poble de Tivissa sense subministrament elèctric. Després de 16 hores sense llum, els veïns van poder recuperar el subministrament gràcies a la instal·lació de dos grups electrògens, que este dilluns encara funcionaven. A l’espera d’una solució definitiva per al problema, l’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, va tornar a convidar la població a donar-se de baixa de la subministradora Endesa, com en altres ocasions en què el servei ha estat deficient. Algunes veïnes han explicat com els ha afectat este nou tall elèctric.

La població tampoc entén que els talls de llum siguen constants, tot i la proximitat de Tivissa amb dos centrals nuclears. L’Ajuntament ha anunciat que ajudarà els veïns que vulguen presentar queixes o reclamacions davant de la companyia elèctrica. L’any passat va haver-hi un altre tall important, i l’alcalde de Tivissa va dir que estudiarien emprendre mesures legals contra Endesa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>