AMPOSTA

Manel Alves (ANC): ‘Hem d’anar a una declaració d’independència’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

02/10/2017

El coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a les Terres de l’Ebre ha volgut destacar aquest dilluns la dignitat amb què la gent de la Ràpita, Roquetes i Móra la Nova va resistir l’1 d’octubre el desplegament i les càrregues policials als col·legis electorals d’aquestes poblacions. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Manel Alves ha denunciat que l’Estat espanyol ha mostrat “la seua cara més fosca”, pròpia d’una dictadura. Però alhora ha agraït la resposta heroica de la ciutadania i l’alta participació assolida, tot i els problemes per votar.

Alves va passar la jornada electoral al pavelló firal d’Amposta, on durant el matí s’havien estat preparant per rebre els antiavalots de la Guàrdia Civil que pujaven de la Ràpita. Vistos els resultats del referèndum, el coordinador de l’ANC a l’Ebre considera que el Parlament hauria de declarar la independència en els propers dies.

De fet, Alves ha insistit que la repressió policial dels darrers dies deixa poc lloc per al diàleg. En tot cas, ha remarcat que l’únic diàleg possible amb l’Estat espanyol hauria de ser per negociar les condicions de la separació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>