TORTOSA

Manolo Tomàs demana una assemblea ‘transversal’ de la PDE


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

07/05/2018

Manolo Tomàs ha fet aquest dilluns una crida a la participació en la setzena assemblea general de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), que es farà aquest dissabte al vespre a l’auditori de Tortosa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, ha remarcat que es tracta d’una “assemblea oberta”, ja que la PDE vol que siga un acte “transversal” des del punt de vista polític, per la defensa del territori.

L’assemblea de la PDE començarà a les vuit del vespre, amb Santiago Martín Baraja, d’Ecologistes en Acció, com a principal convidat. La PDE vol explicar quina és la situació del nou Pacte Nacional de l’Aigua que impulsen el PP i Ciutadans.

A l’assemblea s’exposarà com pensa afrontar la PDE els nous reptes amb una aliança ibèrica de col·lectius i grups ecologistes. D’entrada, el 12 de maig no es convocarà cap gran manifestació, però es deixarà clar que la PDE està preparada per mobilitzar-se si tira endavant un nou Pacte Nacional de l’Aigua.

Finalment, Tomàs ha recordat que la PDE té una relació històrica d’amor-odi amb els governs de Catalunya, “mane qui mane”. Però ha dit que confien en el desbloqueig de la situació política perquè necessiten un aliat institucional en la lluita pel cabal ambiental de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>