TORTOSA

March (CCOO) demana desenvolupar el pla estratègic de les Terres de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

08/06/2018

La quarta conferència de CCOO a les Terres de l’Ebre que ha tingut lloc aquest divendres al Campus de la URV a Tortosa ha donat la benvinguda al nou equip sindical amb Marc March com a nou secretari general de CCOO a l’Ebre. I també ha significat l’adéu del fins ara secretari general, Josep Casadó, que es jubila. March ha assegurat que compta amb un equip jove i emprenedor amb noves propostes, entre elles, la recuperació del pla territorial de les Terres de l’Ebre.

March ha explicat que se centraran també amb la fuga dels joves talents i ha assegurat que la solució passa per crear empreses i per la inversió de les administracions. Un altre dels temes pendents per al sindicat són les infraestructures, March considera que s’ha de posar solució a l’autovia i a l’autopista. El nou secretari ha assegurat que es tractava d’un dia trist perquè acomiadaven Josep Casadó i perdien un bagatge important.

Per la seva banda, Casadó, ha fet balanç dels seus 14 anys com a secretari de CCOO a l’Ebre i ha explicat que la implicació a nivell territorial ha estat preciosa. Casadó ha assegurat que després de descansar uns dies continuarà vinculat a plataformes socials.

El secretari general de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco, ha assegurat que el nou govern a Espanya i a Catalunya obre una finestra d’oportunitats per a les reivindicacions sindicals entre els quals la derogació de la reforma laboral i garantir el sistema pública de pensions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>