TIVISSA

Mas defensa des de Tivissa la unitat de l’independentisme


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TIVISSA

26/07/2018

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha estat el pregoner d’enguany de la festa major de Sant Jaume, a Tivissa. Abans del pregó, Mas va signar al llibre d’honor del consistori, on va desitjar que l’esperit festiu es puga estendre arreu del país, en uns moments complicats per Catalunya. De fet, l’expresident va aprofitar per fer reclamar llibertat i justícia, en una clara referència als “presos polítics”.

D’altra banda, Mas va referir-se a la situació del PDeCAT, després de l’assemblea nacional de diumenge, en què van elegir David Bonvehí com a nou president del partit. L’expresident va recordar que Junts pel Sí ja es va fer per unir forces amb un objectiu comú, i va deixar clar el seu suport a la Crida Nacional per la República que impulsen Carles Puigdemont i Quim Torra.

Segons Mas, es tracta d’unir forces per assolir un objectiu comú: aconseguir que Catalunya puga ser un nou estat d’Europa. Per tant, els que volen el mateix objectiu no haurien d’anar a competir, sinó a col·laborar.

Mas va visitar Tivissa només uns dies després que l’actual president de la Generalitat també visités la població per inaugurar el nou centre d’interpretació del jaciment iber del castellet de Banyoles.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>