LA SÉNIA

Mascarats estrena ‘Distopia’, el seu segon àlbum


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA SÉNIA

02/02/2019

El grup senienc Mascarats ha publicat el seu segon àlbum ‘Distopia’. Un treball discogràfic que inclou deu temes lligats al seu compromís polític i social amb un estil singular que va des del reggae al rock. Maria Mingorance, component de Mascarats, ens explica per què ‘Distopia’ dona nom a aquest treball.

Un dels treballs principals de l’àlbum és ‘Portes sense pany’ que té com a protagonistes persones refugiades de tot el món. Denuncien l’Europa blindada amb fronteres i el nul respecte pels drets humans en ple segle XXI. El videoclip es va gravar al Poble Vell de Corbera d’Ebre.

El segon disc de la formació, enregistrat al WZ Estudi (Borriol) de la mà del productor Sam Ferrer, compta amb diverses col·laboracions d’artistes del panorama musical català com Arnau Aymerich (Ebri Knight), els joves gallecs Ezetaerre, Estel Navarro (Candela Roots), Flora Sempere (El Diluvi), Mireia Vives o DJ Monka.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>