AMPOSTA

Masià confirma la baixa de Vidal del projecte de Junts per Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

19/12/2018

El candidat de Junts per Amposta, Manel Masià, ha confirmat este dimecres la baixa de l’exregidor Pere Vidal com a associat del PDeCAT. Masià ha explicat que Vidal va formalitzar la seua sortida del partit ahir dimarts, per discrepàncies en la confecció de la llista per a les municipals del 2019. L’exdirector dels serveis territorials d’Agricultura i Medi Ambient havia estat un històric de Convergència a Amposta i va ocupar la presidència comarcal de CiU. Segons Masià, Vidal havia demanat ser el número 4 de la llista i també un càrrec a l’Hospital Comarcal del Montsià.

Esta mateixa setmana, Masià ha presentat Hadar Ayxandri, qui va formar part del secretariat nacional de l’ANC, com a primera incorporació de Junts per Amposta, la nova marca electoral del PDeCAT. En este sentit, ha dit que no li preocupa que Vidal ara vulga fer una llista pròpia a Amposta, sinó que intentaran entendre’s.

Quant al procés de Primàries Catalunya impulsat per Demòcrates en el cas d’Amposta, des de Junts per Amposta han lamentat que la proposta de fer una llista única de l’independentisme -que també havia fet el PDeCAT- “naix morta” per la negativa d’Esquerra d’Amposta, que ara governa amb majoria absoluta.

Però Masià ha obert la porta a parlar “amb tothom” abans o després de les eleccions.

De fet, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, tant Masià com Ayxandri han explicat que dimarts van reunir-se amb Carles Puigdemont i amb Lluís Puig, per validar les seues propostes programàtiques per a Amposta. De Waterloo han tornat amb un missatge clar de buscar la unitat de l’independentisme, i d’aglutinar forces també de cara a les municipals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>