AMPOSTA

Masià fa autocrítica i confirma que agafarà l’acta de regidor


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

04/06/2019

Manel Masià ha confirmat este dimarts que prendrà possessió de l’acta de regidor de l’Ajuntament d’Amposta, i que seguirà al capdavant del projecte polític que ha liderat a les eleccions municipals. El 26-M, Junts per Amposta s’ha quedat amb un únic regidor, molt lluny dels set regidors que va obtenir CiU a les municipals del 2015. En canvi, Esquerra d’Amposta ha passat d’onze regidors a una inapel·lable majoria absoluta de 16 regidors. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Masià no ha defugit l’autocrítica.

Els problemes del PDeCAT a escala nacional, però també la divisió interna en l’àmbit local, han perjudicat Junts per Amposta. Masià també considera que la ciutadania no ha visualitzat correctament la seua oposició durant estos quatre anys, i que tampoc han sabut arribar a la gent amb les seues propostes.

Este mateix dimarts al vespre, Junts per Amposta celebrarà una assemblea, que ha de servir com a punt d’inflexió per iniciar la remuntada. És per això que Masià no pensa abandonar el projecte, tot i els mals resultats.

A banda, Masià ha rebutjat que l’alcalde vulga aprofitar la majoria absoluta per reformar el reglament municipal. Així, el regidor electe de Junts per Amposta ha recordat que a Tortosa ja es va aprovar el 2016 un “reglament mordassa” per coaccionar els grups de l’oposició. A més, també ha lamentat que s’haja destituït l’alcalde pedani de Poble Nou del Delta amb un missatge de mòbil.

Finalment, Masià també ha acusat el govern d’Adam Tomàs d’haver amagat el nou pla de mobilitat durant la campanya, per evitar el descontentament de la gent.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>