AMPOSTA

Masià planteja una llista unitària independentista a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

14/06/2018

El candidat del PDeCAT a Amposta, Manel Masià, ha dit este dijous que és partidari de presentar-se amb les sigles de Junts per Catalunya a les eleccions municipals del 2019. De fet, el PDeCAT ha organitzat per al 15 i 16 de juny la seua convenció municipalista a Castelldefels, en què es proposarà concórrer als propers comicis sota la marca Junts per Catalunya, després dels bons resultats del 21-D.

Amb tot, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Masià ha afirmat que, des del punt de vista personal, li agradaria fer una llista unitària de l’independentisme a Amposta. Però el candidat del PDeCAT ha dit el tema només s’ha plantejat en converses informals, i que sembla que els republicans no veuen factible una llista conjunta.

En este sentit, Masià ha comentat la possibilitat que l’exconsellera Neus Munté puga liderar una llista unitària independentista a la ciutat de Barcelona.

Però tot i l’oferiment velat a Esquerra d’Amposta, Masià ha qüestionat el model de ciutat que té l’alcalde Adam Tomàs. Així, el candidat del PDeCAT ha tornat a acusar el govern d’Amposta de fer molts gestos i d’aconseguir pocs resultats. De fet, no ha dubtat en comparar Tomàs amb Ada Colau, l’alcaldessa de Barcelona.

D’altra banda, Masià ha avançat alguns dels eixos del programa electoral que ja han començat a preparar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>