TORTOSA

Matí de curses pel centre de Tortosa

Albert Pascual | TORTOSA

21/10/2015

Diumenge al matí es va celebrar a Tortosa la sisena edició de la cursa urbana de la ciutat en un recorregut íntegrament urbà i pla a través dels principals carrers de la localitat. La cursa de 10 kilòmetres va constar de dos voltes al circuit entre el pavelló del Temple i Ferreries mentre que la de cinc només va ser una volta. A la cursa van participar més de 200 corredors.

La jornada matinal va acabar amb la següent classificació pel que fa a la cursa de 10 kilòmetres. Amb un temps de 34’ 05’’, Xavi Queral del Fondistes Amposta va guanyar la general i va ser primer en categoria masculina. Segon va ser l’independt Mohammed Sedrani amb un temps de 34’ 11’’, i tercer un altre independent, Youseff Abaghad a 40 segons de distància.

En categoria femenina la primera corredora en arribar va ser Mireia Guarner del Club Atletisme Terreres de l’Ebre entrant 17a amb un temps de 37 minuts i 45 segons.