TORTOSA

Menasanch: ‘Jo no hauria retirat la pancarta i els llaços de l’Ajuntament’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

27/03/2019

Núria Menasanch ha acusat el PSC d’estar al darrera de la denúncia de Ciutadans que ha provocat que la junta electoral haja ordenat la retirada de la pancarta i dels llaços grocs de la façana de l’Ajuntament de Tortosa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la candidata de Tortosa per la República-Primàries Catalunya no ha dubtat en criticar el portaveu i alcaldable del PSC, Enric Roig, per haver “aixecat la llebre” de la persecució dels símbols independentistes.

En este sentit, Menasanch ha evitat criticar que l’alcaldessa, Meritxell Roigé, haja obeït el requeriment de la junta electoral. De fet, ha recordat que Tortosa per la República reclamava la unitat de l’independentisme, i també que es desobeïssin este tipus de resolucions. A més, ha reiterat que estan disposats, fins i tot, a anar a la presó per defensar la República Catalana.

Així, Menasanch ha deixat clar que, si fos alcaldessa de Tortosa, no hauria tret els llaços grocs i la pancarta per la llibertat dels presos polítics. De fet, ha afegit que este tipus de decisions serien consultades a les persones inscrites en el cens de PrimàriesCatalunya.cat. Un cens que continua obert fins al 25 de maig, el dia abans de les municipals.

Menasanch ha explicat que el cens també servirà per participar en la redacció del programa electoral, a partir de diverses comissions de treball que proposaran idees i projectes per al municipi. L’alcaldable també ha dit que Tortosa per la República ja ha tancat els 21 noms d’una llista molt transversal, i que els partits sobiranistes no han de patir perquè el seu objectiu és sumar, i no restar vots.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>