DELTEBRE

Més Deltebre-ERC afirma que surt a guanyar reforçat per la victòria del 28-A


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

09/05/2019

“Deltebre ets tu, suma’t” és el lema de campanya de Més Deltebre-ERC, que vol reforçar la idea d’equip i la imatge d’una candidatura plural i representativa del municipi. La cap de campanya i número 2 de Més Deltebre-ERC i, Laura Fabra, ha explicat que es realitzarà un intens porta a porta per convèncer els veïns, des de la proximitat, que són la “millor opció” per a Deltebre.

La campanya s’articularà al voltant de cinc eixos: democràcia, riquesa, poble, persones i butxaca, amb deu objectius estratègics. El candidat a l’alcaldia de Deltebre, Joan Alginet, va afirmar que surten “a guanyar” reforçats pel resultat del passat 28 d’abril.



Els republicans faran cinc actes públics a la zona del Molí dels Mirons, al Barracot, als Hortets/Parellada, al nucli de Riumar i acabaran la campanya al Casal de l’Esport Lo Salat amb una festa final de campanya. // Foto MÉS DELTEBRE-ERC.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>