DELTEBRE

Més Deltebre-ERC presenta al·legacions per reiniciar el POUM


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

16/10/2018

El grup municipal d’Esquerra i la plataforma electoral Més Deltebre han anunciat que presentaran al·legacions al nou pla d’ordenació urbanística municipal (POUM), aprovat de manera inicial el 10 de juliol passat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la nova portaveu dels republicans, Vanessa Callau, i el candidat de la coalició, Joan Alginet, han avançat les línies generals de les seues al·legacions al pla. A més, han denunciant “l’intrusisme polític” del govern municipal del PDeCAT i el protagonisme de l’alcalde Lluís Soler, amb finalitats electorals.

Alginet ha insistit que el POUM s’està tramitant amb una pressa excessiva, amb poca informació i participació de la ciutadania, i prioritzant els criteris polítics per davant dels tècnics. De fet, la primera al·legació dels republicans serà perquè l’equip redactor incorpore els tècnics, arquitectes i aparelladors de Deltebre.

Alginet ha dit que també reclamaran una segona aprovació inicial del POUM, ja que s’han produït alguns canvis substancials i “arbitraris”. Segons el candidat de Més Deltebre, alguns propietaris han tingut la capacitat d’influir en el govern del PDeCAT, però d’altres no.

ERC també demana que es responguen totes les al·legacions, de forma pausada i raonada. Unes peticions que es van exposar en l’assemblea oberta a la ciutadania que els republicans van convocar dijous, i on els va sorprendre la presència de membres del govern del PDeCAT. Alginet ha denunciat que la seua intenció va ser clarament intimidatòria.

Per la seua banda, Callau ha participat este dimarts al matí en una reunió sobre el POUM amb la resta de portaveus municipals. Així, la portaveu d’ERC ha lamentat que el govern de Soler no haja buscat consens per tirar endavant la nova planificació urbanística. // Foto MÉS DELTEBRE-ERC.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>