Més desencerts sumen una nova derrota per al Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

30/10/2018

CB Cantaires 92 – 99 CB Ripollet

Cinquena jornada i nou partit a la pista de Ferreries on el Club Bàsquet Cantaires rebia al líder del grup, el CB Ripollet. Un líder que tornaria a casa invicte després de guanyar als de Jaume Bouguarout 92-99.

El partit començava amb bon peu per als tortosins, jugant amb les idees clares en atac, i amb una defensa que controlava el ritme del partit. Amb uns David King i Fèlix Odiah encertats, els rojos tancaven el primer parcial amb un 29-19 a favor.

Semblava que el bon ritme seguiria durant el segon quart on els Cantaires ampliaven la diferència fins als 15 punts, però la reacció del Ripollet i va ajustar el marcador, al temps del descans a només quatre punts de diferència per als tortosins. A la tornada, igualtat i alternances al marcador, però on l'equip líder imposa el seu encert anotador i encara l'últim quart amb dos punts a favor.

En l'últim quart es manté la igualtat. André Yates assumeix la responsabilitat i permet als tortosins mantenir-se a prop del rival fins al minut vuit que és expulsat per cinc faltes. En estos moments de màxima tensió és quan el Cantaires es descentra i una sèrie de males decisions i faltes consecutives permeten al CB Ripollet acabar guanyant per 92-99.

Després de cinc jornades, el Cantaires és onzè de catorze equips amb set punts fruit de dos victòries i tres derrotes.