DELTEBRE

Més renúncies per reorganitzar el grup d’Esquerra a Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

03/08/2018

La renúncia de l’exalcalde Gervasi Aspa com a regidor i la reestructuració del grup d’Esquerra a Deltebre segueix el guió previst. Fa uns dies, Aspa va deixar el seu càrrec després que el regidor Carles Aliau revelés la forta divisió interna durant el ple del mes de juny. Ara, el seu lloc l’ha d’ocupar la número 5 de la llista, la presidenta local d’Esquerra, Vanessa Callau. Per això, en el ple d’este dimecres a la nit, l’alcalde va donar compte de la renúncia dels números 3 i 4 dels republicans, Joan Sebastià Colomines i Susanna Gómez.

A banda, el ple va desestimar el recurs que el departament de Salut va presentar contra les contribucions especials per finançar les obres d’arranjament del carrer Antoni Gaudí. L’alcalde va dir que si els veïns han de pagar una part de la millora d’este carrer, on hi ha el CAP de la població, Salut també ho ha de fer.

Tant en este punt com en les contribucions per la reforma del carrer García Lorca, la CUP va votar-hi en contra. El motiu, segons Dayana Santiago, és el model de participació ciutadana que ha implantat el govern municipal del PDeCAT.

A més, el ple va aprovar la delegació de competències sobre el tractament de residus al Consell Comarcal del Baix Ebre, un cop que Deltebre assumirà en solitari la recollida de la brossa. Este tràmit era necessari per continuar utilitzant l’abocador del Mas de Barberans.

En la mateixa línia, el ple va aprovar per tercera vegada l’adjudicació dels serveis de neteja, recollida de residus i neteja de platges, els anomenats serveis bàsics d’imatge de poble.

La sessió extraordinària del ple de Deltebre va fer-se l’1 d’agost a les deu de la nit, i va durar poc més d’un quart d’hora.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>