AMPOSTA

Millores al clavegueram d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

11/05/2018

L'Ajuntament d'Amposta ha fet una crida a la Comunitat de Regants de la Dreta de l'Ebre perquè els autoritze un nou abocament al tram del canal que passa per la zona sud del barri del Grau.

L'alcalde Adam Tomàs ha explicat que els treballs que s'han fet a la xarxa evitaran l'arribada d'aigües fecals al canal, com passava fins ara, i permetrà garantir que l'aigua abocada a la xarxa de reg siga de màxima qualitat.

L'Ajuntament ha presentat la finalització dels treballs d'una de les fases de millora de la xarxa de clavegueram i pluvials, amb un nou pou a la zona sud del barri del Grau, a tocar del canal de la Dreta. Aquestes obres, que en el conjunt de la ciutat suposaran una inversió de més d'1 milió d'euros, estan servint per a reparar clavegueres i desconnectar-les dels pluvials, evitant així que els fecals acaben al canal de reg.

De moment, els Regants de la Dreta es mostren "poc receptius", segons Tomàs. En una reunió convocada pel consistori aquest dimarts, només hi va assistir un dels deu presidents de zona de la Junta de la Comunitat.

L'alcalde ha insistit que cal solucionar les inundacions que pateix la plaça del Mercat cada vegada que plou i ha remarcat que, si no se'ls permet connectar el pluvial d'aquesta zona pel sud del barri del Grau, es connectarà per la zona Casino.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>