AMPOSTA

Miró (PSC): ‘Volem portar una indústria relacionada amb les energies renovables’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

29/05/2018

El candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, ha afirmat que els socialistes no deixaran de fer propostes en positiu, en la recta final del mandat. Segons Miró, no es guardaran “cap as a la màniga” abans de les municipals del 2019. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha dit que l’objectiu és governar i que Amposta siga una ciutat sostenible, amb la possible arribada d’un gran empresa del sector de les energies renovables.

D’altra banda, Miró ha rebutjat les critiques del PDeCAT a l’organització de la Festa del Mercat a la Plaça. De fet, el portaveu socialista els ha acusat de voler utilitzar la festa com a arma política.



En qualsevol cas, i al marge de la despesa que es destina a la Festa del Mercat a la Plaça, Miró ha dit que Amposta ha d’invertir més recursos en la promoció turística de les seues platges.

Finalment, Miró ha posat cullerada en la polèmica per la presència de símbols independentistes en llocs públics. Així, ha posat de manifest que hi ha llaços grocs al pont d’Amposta, als gegants dels Reis Catòlics de la ciutat i a la biblioteca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>