AMPOSTA

Miró critica ‘l’afany depredador’ del govern d’Amposta amb els impostos


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

15/01/2019

Francesc Miró ha matisat este dimarts el suport del PSC al pressupost de l’Ajuntament per al 2019, que el govern d’Esquerra d’Amposta va aprovar també amb els vots a favor dels socialistes. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu del PSC a la capital del Montsià ha afirmat que, tot i avalar l’últim pressupost del mandat, no estan d’acord amb “l’afany depredador” del govern d’Adam Tomàs a l’hora de recaptar impostos.

En este sentit, Miró ha detallat el contingut de les 10 millores que el PSC ha pogut introduir en el pressupost d’enguany a Amposta, com ara l’impuls a les energies renovables o la recuperació de la figura dels agents cívics, entre d’altres.

Altres actuacions són la reforma del cementiri municipal, el dipòsit d’aigua potable del Poble Nou, o la millora dels elements escultòrics. De fet, este dilluns l’alcalde ja va anunciar les obres del cementiri o la construcció del dipòsit. Tomàs va dir-ho després de fer balanç de les obres del 2018, i d’apuntar les que es faran en els propers mesos, abans i després de les municipals.

Segons Miró, la compareixença de Tomàs de dilluns va ser en clau electoralista, perquè ja s’havia fet una presentació de les inversions incloses al pressupost. De la mateixa manera, el portaveu del PSC ha criticat que l’alcalde no volgués respondre l’oposició en el debat del ple en què es va aprovar el pressupost municipal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>