TORTOSA

Montse Castellà, cap de gabinet de la consellera de Cultura


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TORTOSA

05/06/2018

La cantautora tortosina Montse Castellà ha estat nomenada com a cap de gabinet per la nova consellera de Cultura, Laura Borràs. Segons recull el DOGC d'aquest dimarts, Castellà serà l'encarregada de donar suport a les activitats de la consellera i coordinar les unitats que en depenen.

Per aquest treball, la cantautora cobrarà la retribució anual que correspon a un lloc de funcionari del grup A (67.341,26 euros), més el nivell de complement de destinació 30.2 (988,23 euros) i un complement específic de 39.699,12 euros anuals, amb jornada de dedicació especial.

Activista de moviments socials de les Terres de l'Ebre, és també la portaveu de la Plataforma Trens Dignes Terres de l'Ebre-Priorat i va ser portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre.

Castellà havia estat vinculada també al voltant d'ICV i en les darreres eleccions municipals va mostrar el suport públic a la candidatura de Movem Tortosa. Va sonar per concórrer a les llistes de Junts per Catalunya al Parlament el 21-D, tot i que finalment la seua incorporació no es va arribar a culminar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>