TIVISSA

Montse Perelló propicia el canvi a l’alcaldia de Tivissa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TIVISSA

16/06/2019

La republicana Montse Perelló és la nova alcaldessa de Tivissa, després d’un pacte a tres amb la regidora de l’Agrupació Independent de la Serra d’Almos, Lourdes Pena, i amb la regidora de Movem Tivissa, Alba Benedicto. Amb tot, el ple de constitució del nou Ajuntament i la mateixa investidura van estar marcats per la polèmica, quan la candidata a l’alcaldia de Junts per Tu, Montse Pagès, va fer el seu discurs un cop investida la nova alcaldessa. Tot seguit, Pagès va abandonar el saló de sessions, juntament amb la resta de regidors de la formació postconvergent, en desacord amb el pacte.

En les eleccions del 26-M, Junts per Tu van aconseguir quatre regidors, quedant-se sense la majoria absoluta. La candidatura republicana Ara Sí-AM va quedar com a segona força amb tres regidors, mentre que els independents de la Serra d’Almos i Movem Tivissa van aconseguir una regidora respectivament. Fins al dia abans del ple d’investidura no es va fer pública la signatura d’un pacte que convertia Perelló en la nova alcaldessa de Tivissa. Siga com siga, Perelló va titllar de ser “poc democràtic” i de “falta de respecte” l’espectacle ocasionat per part de l’oposició al ple.

Per la seua banda, els objectius del nou govern municipal de Tivissa són aconseguir un model sostenible de municipi i de territori; fer de la transparència, el diàleg i la participació els principals pilars de l’acció de govern; la unitat d’acció en temes municipals; contribuir a millorar la qualitat de vida dels ciutadans atenent a la seua diversitat, i incorporant les seues opinions; reforçar i donar estabilitat a l’acció del govern municipal, i també garantir la llibertat d’acció de les tres formacions polítiques en aquells temes d’àmbit supramunicipal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>