SANT CARLES DE LA RÀPITA

Monumental derrota de la Rapitenca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | SANT CARLES DE LA RÀPITA

14/05/2018

Rapitenca 0 - 6 Unificación Bellvitge

Matinal de decepció al Municipal de la Devesa, on la rapitenca va mostrar la seva pitjor cara després dels bons resultats aconseguits en les últimes jornades, acompanyades del bon joc. Aquest cap de setmana però no ha donat cap alegria a l'afició.

L'Unfiacación Bellvitge es va mostrar fort des del primer minut. Amb un gol de Mario Guitart encetaven el marcador només començar. Al cap de 15 minuts marcava el segon Roberto Ochoa, i tres minuts més tard aprofitava la jugada Sergi Garcia per anotar el tercer. Seguidament, només 2 minuts més tard, arribava el quart gol també obra d'Ochoa.

Una primera part infernal per a la Rapitenca que no va tenir opció. Amb 0-4 s'arribava al descans.

A la represa, els d'Isaac Fernández ho seguien intentant però sense èxit. Al minut 76 Gerard Llobet marcava el cinquè, i pocs minuts abans d'acabar, al 89, Afazaz anotava el sisè final.

Una derrota escandalosa que no es veia des de feia anys a la Devesa, concretament, trenta.

Aquest cap de setmana es va veure una Rapitenca totalment desconeguda que amb aquest resultat es posa novena a la taula classificatòria.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>