SANT CARLES DE LA RÀPITA

Mor el regidor rapitenc Carlos Sanchís als 58 anys


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT CARLES DE LA RÀPITA

22/08/2018

El regidor d'Atenció a les Persones i Medi Ambient de Sant Carles de la Ràpita, Carlos Sanchís, ha mort este dimecres als 58 anys. Sanchís era portaveu del grup municipal d'Iniciativa, i era regidor de l'Ajuntament des del 2015. A més, a les últimes eleccions estatals, va ser el número 3 de la llista de Catalunya en Comú per al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. De fet, Sanchís va ser l'ebrenc més ben situat de la candidatura. En les eleccions del 27 de setembre de 2015, Sanchís havia ocupat el número 4 de la llista de Catalunya Sí Que Es Pot.

Este dimecres al migdia, l'Ajuntament de la Ràpita ha emès una nota de condol. "L'Ajuntament agraeix la implicació que Carlos Sanchis ha tingut des del primer moment en la gestió municipal així com la tasca que ha dut a terme, al fornt de les regidores d'Atenció a les Persones i de Medi Ambient", diu el document. “Estem profundament consternats i tristos per la mort de Carlos Sanchis, que ha estat un excel·lent company i un bon servidor públic, i que en tot moment ens ha encomanat les seves ganes de tirar endavant els projectes amb els quals vam encetar aquesta legislatura compartida, al servei de tots els rapitencs i rapitenques i especialment de les persones més desafavorides. En nom de tot l’Ajuntament, agraeixo la seua tasca, també en l’àrea de Medi Ambient, la il·lusió que hi ha posat sempre, i sento una immensa pena sobretot per acomiadar l’amic Carlos”, ha afirmat l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

Sanchís va néixer a Vallada, al País Valencià, l’any 1960. Havia estat patró, al front de la Salvamar Achernar, des del 2009 fins al 2016,i anteriorment, des del 1992 fins al 2006, patró a la Salvamar Sant Carles. També ha estat un històric de la defensa del territori i de la cooperació internacional. Actualment era coordinador d’ICV a la Ràpita.

Al matí, el coordinador d'ICV-Entesa per les Terres de l'Ebre, Jordi Jordan, ha lamentat la mort de Sanchís a través de les xarxes socials. "Un company que ha lluitat fins al final, de manera molt valenta, contra una malaltia que no ha pogut vèncer. Sempre et recordarem com un home de principis, molt d’esquerres, defensor del territori i del riu. Abocat sempre a les causes socials a nivell internacional i local per construir un món millor, amb més cohesió i igualtat. Sempre et portarem al cor", ha escrit Jordan.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>