MÓRA D'EBRE

Móra d’Ebre renovarà les places de l’Estrella i de la Democràcia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | MÓRA D'EBRE

18/10/2018

Móra d’Ebre emprendrà una reforma integral de la plaça de l’Estrella, un dels espais més emblemàtics del seu nucli antic. L’alcalde, Joan Piñol, ha explicat que les obres començaran abans de final d’any, i que la renovació de la plaça de l’Estrella és una antiga reivindicació dels veïns. De fet, ha detallat que aprofitaran l’ocasió per reurbanitzar tot el sector, on també hi ha solars de cases enderrocades.

Una altra obra que l’Ajuntament morenc farà en els propers mesos serà la reforma de la plaça de la Democràcia i del passeig de la Ràdio. Una actuació que permetrà guanyar més de 40 places d’aparcament al cor del municipi.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Piñol també ha repassat altres projectes imminents, com la instal·lació del nou pont de ferro anirà sota el pont d’Arcades, i que unirà el passeig del Pont amb el parc de l’Illa de Saurí.

Altres obres que l’alcalde de Móra d’Ebre vol executar abans del final del mandat són la millora de la xarxa d’aigua potable a la zona del poliesportiu de la Verdaguera; la il·luminació del castell, o la climatització de l’escola de música. En qualsevol cas, Piñol ha dit que encara no té decidit si vol repetir com a candidat del PDeCAT, després de dos mandats a l’alcaldia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>