MORELLA

Morella comença el Sexenni amb la Crida Sexennal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. / NORD | MORELLA

17/08/2018

El Sexenni ja ha començat. Fa 12 anys, es va crear l'acte de la Crida Sexennal. Un acte que aplega els membres del gremi i a totes les persones que tenen devoció i estima per la Mare de Déu de Vallivana. La Crida va omplir la Basílica Arxiprestal Santa Maria la Major de Morella.

La Crida Sexennal convoca a tots els morellans per a la celebració del Sexenni. L'objectiu és que tots els veïns de la població s'ajunten, per donar inici a la festa i recolzar a la Mare de Déu de Vallivana durant tots els dies.

A l’acte va participar-hi la coral "Garcia Julve" de Vinaròs, que va oferir diverses melodies relacionades amb la Mare de Déu. També els alets, els membres del govern municipal i el consell del Sexenni, que van rebre el distintiu de la Verge de Vallivana. El bisbe de Vic, el deltebrenc, Romà Casanova, ha tornat a Morella novament, per participar del Sexenni.

Este acte marca l'inici de les festes del Sexenni, i apropa encara més l'arribada de la Mare de Déu a Morella, que serà este dissabte, 18 d'agost.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>