TORTOSA

Movem Tortosa es compromet a suprimir totes les barreres arquitectòniques


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

13/05/2019

Movem Tortosa s’ha compromès a suprimir de manera progressiva totes les barreres arquitectòniques de la ciutat i millorar l’enllumenat públic. El candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha explicat que la diagnosi presentada per la formació ara fa un any recollia fins a 750 barreres arquitectòniques a la ciutat, mentre una auditoria realitzada per enginyers mostrava que el 80% dels carrers estaven mal il·luminats. Per resoldre ambdues problemàtiques, Movem es compromet a impulsar dos plans de millora.



Ambdós plans s’executarien de manera progressiva durant els propers vuit anys. Jordan ha aprofitat l’ocasió per tornar a demanar el vot a tots aquells que ciutadans que vulguin un espai públic de qualitat, i apostin una alternativa de govern davant l’ambigüitat, afirma, de Xavier Faura i Enric Roig sobre futurs pactes amb Junts per Tortosa. // Foto JOAQUIM DOMINGO.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>