TORTOSA

Movem Tortosa porta l'experiència de Girona al nucli antic


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sofia Royo | TORTOSA

05/04/2019

Joaquim Nadal, exalcalde de Girona, ha explicat la seua experiència en l’exitosa recuperació del barri vell de la capital del gironès. Ha estat en una conferència organitzada per Movem Tortosa, un dels grups que aposta pel nucli antic de la ciutat. El cap de llista, Jordi Jordan, ha remarcat la importància de conèixer experiències com la de Girona, ja que serveixen per avançar en la recuperació del nucli antic de Tortosa.

Per la seua part, Nadal ha explicat les claus del model del canvi urbanístic i social que ha acabat transformant el centre històric de Girona en el que coneixem avui. En este sentit, ha enunciat els passos a seguir per abordar la problemàtica concreta de recuperació del centre històric i ha fet un repàs de totes les polítiques desenvolupades en el seu mandat (1979-2003) perquè el barri gironí passés de ser una zona abandonada de la ciutat a convertir-se en un referent de país.

Durant una visita al barri, Nadal també ha insistit en el potencial del nucli antic de Tortosa, tot assenyalant emplaçaments concrets, com ara el Passeig de Ronda.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>