TORTOSA

Movem Tortosa proposa una tarifació social dels preus públics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

18/09/2018

Movem Tortosa proposarà en el proper ple de l’Ajuntament aplicar una tarifació social dels preus públics en les properes ordenances fiscals. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha explicat que la tarifació social es determinaria a partir de l’elaboració d’una diagnosi de la realitat econòmica del municipi. Un estudi que permet establir una preus esglaonats en funció de les rendes i càrregues familiars buscant així la equitat.

L’aplicació d’una tarifa social també afavoreix la universalitat. De fet, Movem Tortosa calcula que el 55% dels tortosins se’n podrien beneficiar.

També pel que fa a les ordenances fiscals, Movem Tortosa proposa que els comerços paguin la taxa de les escombraries en funció del tipus de rebuig que generen. En aquesta línia, també es demana incrementar les bonificacions de l’IBI i l’IAE en aquells habitatges i empreses que aposten per les energies renovables.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>