TORTOSA

Movem demanarà un pla de beques universitàries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

29/05/2018

Movem Tortosa ha presentat les dues mocions que es debatran al ple municipal el pròxim dilluns. La formació progressista demanarà la creació d'un sistema de beques a l'excel·lència universitària. El portaveu de la formació, Jordi Jordan, ha carregat contra les retallades que afecten l'educació tant en l'àmbit estatal com autonòmic, i consideren que davant la situació econòmica, siga necessari tirar end avant iniciatives que recorden, es fan en altres ciutats de Catalunya com és el cas d'Amposta.

Movem també reclamarà que l'Ajuntament contracte a empreses que no operen en els anomenats paradisos fiscals. Ho fa demanant l'adhesió a la campanya d'Intermon Oxfam i Plataforma per una Fiscalitat Justa, on es reclama que els Ajuntaments actuen també per reduir l'impacte global dels paradisos fiscals, i es puga declarar Tortosa municipi lliure de paradisos fiscals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>