TORTOSA

Movem denuncia que Tortosa té més de 620 barreres arquitectòniques


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

08/11/2018

Movem Tortosa ha denunciat aquest dijous que la ciutat té més de 620 barreres arquitectòniques. Així ho recull una auditoria sobre barreres arquitectòniques que ha realitzat la formació amb la col·laboració d’arquitectes i que inclou la geolocalització de cadascuna de les “trampes” que, asseguren, s’han trobat. Senyals i pals de la llum al mig de les voreres al Parc Nivera; la manca de rampes als passos de vianants al voltant de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta o al carrer Barcelona a Sant Llàtzer; i perills al carrer Amposta o la zona de Vora Parc, són alguns dels exemples que ha posat el regidor Francesc Vallespí.

El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha reclamat al govern municipal un pla de xoc per revertir aquesta situació.

Vallespí ha volgut remarcar que la intenció de Movem Tortosa no és posar pals a les rodes sinó reclamar que s’actuï per evitar que la ciutat sigui una “ratera” per a les persones amb mobilitat reduïda, amb carros de la compra o famílies amb cotxets. // Foto MOVEM TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>