TORTOSA

Movem ironitza sobre l’oblit del projecte de soterrament de l’eix de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

09/01/2019

El portaveu de Movem, Jordi Jordan, ha preguntat este dimecres què se n’ha fet del projecte per desdoblar i soterrar l’eix de l’Ebre al seu pas per Tortosa. Ha estat uns dies després de la visita del conseller de Territori i Sostenibilitat, que el 3 de gener va reunir-se amb l’alcaldessa Meritxell Roigé per anunciar que Generalitat i Ajuntament impulsaran la recuperació d’edificis al nucli històric. Jordan ha recordat que fa quatre anys l’exconseller Santi Vila també va presentar amb l’exalcalde Ferran Bel i la mateixa Roigé el soterrament de la C-12, valorat en 106 milions d’euros, del qual no se n’ha tornat a parlar.

Segons Jordan, la visita del conseller Damià Calvet, “a quatre mesos de les eleccions”, només ha servit per fer veure que l’Ajuntament i la Generalitat fan alguna cosa al nucli antic, on han caigut quatre cases en els darrers tres mesos. Tot plegat, després que Movem presentés una moció per impulsar el Pla Local d’Habitatge que el mateix consistori ja va aprovar per unanimitat el 2014, però que encara no s’ha fet.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordan ha acusat l’alcaldessa de “rentar-se les mans” amb el trasllat de la unitat de radioteràpia a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, després que el PDeCAT i Esquerra hagen “renunciat” a la construcció del nou hospital.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>