TORTOSA

Movem vol fer de Tortosa una ciutat dinàmica, amable, social i transparent


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

25/04/2019

El candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha presentat el projecte “per portar el canvi a Tortosa” després de 12 anys de governs convergents i ERC. En una conferència a la Cambra de Comerç de Tortosa, Jordan va desglossar les principals propostes en àmbits com l’urbanisme, la política social o econòmica. El candidat de Movem Tortosa aposta per una ciutat per viure i transparent. Jordan aposta per portar el pacte, l’acord i el consens a l’Ajuntament i canviar la política del “caciquisme i clientelisme”.

En relació a l’economia, Jordan aposta per un pla per dinamitzar el petit i mitjà comerç o la creació d’un centre per al suport d’empreses. També ha anunciat una forta aposta pel patrimoni històric.

D’altra banda, en relació, a les polítiques per les persones, Jordan ha defensat un sistema de beques per als universitaris, la construcció d’una llar d’infants pública, la defensa dels CAPS i de la construcció del nou hospital. També ha parlat de propostes per ajudar aquells que més ho necessiten.

El projecte de Movem Tortosa també inclou pla de xoc per millorar voreres i carrers, i l’actualització i modernització de les avingudes Colom i Rambla Catalunya. // Foto MOVEM TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>