DELTEBRE

Naix el Centre Fluvial del Delta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | DELTEBRE

11/11/2018

El Centre Fluvial del Delta és una realitat des d’aquest diumenge. L’equipament, que naix amb l’objectiu de dinamitzar l’entorn del pont Lo Passador i que es projecta com un espai turístic, ha estat inaugurat pel president de la Generalitat, Quim Torra, que en arribar ha estat escridassat per un grup de ciutadans que li demanaven que fes efectiva la República. Torra ha reafirmat el seu compromís amb la república i ha tornat a fer una crida a la unitat.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que el Centre Fluvial, un espai de 1000 metres quadrats i que ha suposat una inversió d’uns 450.000 euros, permetrà obrir el municipi al riu Ebre. Soler ha aprofitat per demanar al president Torra que la regressió del Delta estigui a l’agenda institucional del govern català, com ja ho va demanar a la delegada del govern espanyol a Catalunya.

Soler ha aprofitat per presentar el futur Parc Fluvial del Delta, un espai obert, amb la barcassa com a protagonista, que esdevindrà un centre d’activitat municipal al costat del riu Ebre. Es tracta de la segona fase de dinamització de l’entorn del Passador que s’hauria de finalitzar al segon trimestre del 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>