ASCÓ

Norma Pujol culpa al PSOE de la impossibilitat d’aplicar l’impost nuclear


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / Albert Pascual | ASCÓ

16/04/2019

La candidata al Congrés per Esquerra Republicana, Norma Pujol, ha culpat el PSOE de la impossibilitat que la Generalitat pugui aplicar l’impost nuclear per afavorir la reindustrialització i la diversificació econòmica de les zones nuclears. Pujol ha qualificat de “pèssima notícia” que el Tribunal Constitucional hagi tombat aquest impost. De fet, la candidata republicana ha afirmat que en els vuit mesos que ha estat al capdavant del govern espanyol, el PSOE “s’ha negat a retirar el recurs d’inconstitucional que va interposar el PP” i ha conclòs que s’ha demostrat que “no són de fiar”.

Barbero (ERC) demana buscar noves fórmules per obtenir recursos de la nuclear per al territori
L'alcaldable d'Esquerra-Entesa a Flix, Francesc Barbero, ha lamentat la notícia del Tribunal Constitucional tomant l'impost nuclear. Barbero ha criticat el poc cas del Partit Socialista per retirar el recurs d'inconstitucionalitat, que diu, "ha actuat de la mateixa manera que el Partit Popular". Barbero considera que amb els 12 milions d'euros anuals previstos, s'hauria pogut "endreçar el futur industrial de la comarca". Francesc Barbero, que qualifica de "mala notícia" la decisió del TC, considera que ara s'ha de seguir treballant per buscar noves fórmules com és el cas d'Extremadura amb una taxa que grava tota la producció elèctrica de la regió.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>