JESÚS I MARIA

Nous aires al Jesús i Maria... i victòria contra la Rapitenca

Albert Pascual | JESÚS I MARIA

25/01/2016

El Jesús i Maria ha superat sense massa problemes a la Rapitenca en un partit on ha debutat el nou entrenador Antoni Teixidó, que dóna la casualitat, va ser entrenador durant vàries temporades del conjunt rapitenc.

Els locals van dominar clarament en un partit on el 3 a 0 final haguera pogut quedar-se curt. Quatre pilotes enviades al pal per part del Jesús i Maria haurien fet la derrota encara més humiliant.

La Rapitenca no va oferir cap perill en un partit on el Jesús i Maria presentava moltes més novetats a banda de l’entrenador com és l’aposta pels jugadors de la casa. El mal ambient al club sembla que desapareix a poc a poc en un partit presenciat per uns 1000 espectadors.

La primera part va ser la més igualada, almenys fins al minut 25’ quan Cuenca obriria el marcador gràcies a una jugada de córner. Al cap de pocs minuts, gol anul·lat per fora de joc després que Taranilla enviés una pilota al pal, i la recuperés Gallego en posició antireglamentària.

El segon gol finalment arribaria al minut 6’ de la segona en una pilota robada per part de Cuenca que passa a Taranilla per transformar un gol que Josué, el porter de la Rapitenca no pot aturar.

El definitiu 3 a 0 arribaria al minut 72 quan Ike fa un barret al jugador rapitenc i assisteix a Cuenca que marca el gol definitiu de vaselina.

En la recta final de l’encontre, la Rapitenca haguera pogut retallar distàncies, però la bona defensa del Jesús i Maria va estar atenta i no va donar oportunitat per salvar la cara als blaus.