DELTEBRE

Nova campanya de participació ciutadana a Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | DELTEBRE

21/10/2017

L’avinguda Goles de l’Ebre és una de les entrades principals de Deltebre i una prioritat per al govern municipal. És per aquest motiu que des del consistori han posat en marxa una campanya de participació ciutadana que permetrà escollir d’entre dos projectes un nou espai municipal. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que volen dignificar l’espai on hi havia Mobles Delta, un edifici que va ser enderrocat el passat mes de juliol després d’anys de gestions.

L’antiga Cambra Arrossera ha estat l’espai escollit per presentar els dos projectes finalistes davant la ciutadania: “Delta” de Tengi Consultoria Tècnica i “Els Colors del Delta” de Josep Sánchez. Dos projectes que plantegen d’adequació d’un espai verd obert a la ciutadania que permeti posar en valor l’antiga Cambra Arrossera i que creï un espai flexible per a les diverses necessitats del municipi.

El projecte té un cost previsible de 100.000 euros i s’hauria d’executar en el transcurs del 2018. Així, des d’avui mateix i fins al 12 de novembre, els veïns i veïnes de Deltebre ja poden escollir entre aquestes dos opcions. Ho podran fer tant des de la pàgina web www.deltebre.cat com presencialment al mateix ajuntament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>