Nova derrota del Jesús i Maria

Albert Pascual | DELTEBRE

21/11/2016

Jesús i Maria 1 - 4 Sant Ildefons
L'Aube va ser l'escenari d'una nova derrota per al Jesús i Maria. Aquest cop el botxí ha estat el Sant Ildefons de Cornellà. L'equip barceloní va apallissar a conjunt ebrenc per un clar 1 a 4.

El Jesús i Maria només va poder aguantar els primers tres quarts d'hora. L'equip barceloní va avançar-se al marcador ben d'hora quan al minut 5 inaugurava Pedro Bilbao per als visitants. El posterior empat d'Adrià Valsells per als locals donaria ales per a seguir intentant-ho durant els minuts següents.

Però cinc minuts fatídics a la segona part van capgirar-ho tot i els minuts 63, 65 i 67 seran recordats pels gols de Guillermo Torres, Iván García i Yeray Torres.

Tot i les nombroses arribades del Jesús i Maria, la pilota mai va voler entrar. Els últims 20 minuts de partit l'equip local va jugar amb un home menys per la doble groga que va veure Pau Roda, que només va jugar cinc minuts, ja que era suplent i va entrar substituint a Sebastià Albacar al minut 66.