TORTOSA

Nova estació de recàrrega per a vehicles elèctrics a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

24/04/2018

Des d'aquest dilluns, els encara escassos usuaris de vehicles elèctrics a les Terres de l'Ebre disposen d'un nou punt de recàrrega pública i gratuïta. El Consell Comarcal del Baix Ebre i l'empresa Etecnic, han instal·lat dos punts de càrrega a l'exterior de la seu de l'ens comarcal.

Un dels punts de subministrament permet carregar en poc més d'una hora la bateria d'un vehicle elèctric convencional mentre que l'altre, més lent, ho fa entre dues i quatre hores. En aquesta nova estació podran accedir-hi vehicles elèctrics de qualsevol marca i tipus en una iniciativa que pretén incentivar la mobilitat verda.

Per fer ús de l'estació de recàrrega, els propietaris de vehicles elèctrics hauran de sol·licitar prèviament al Consell Comarcal del Baix Ebre l'emissió d'una targeta que els donarà accés gratuït al subministrament. Una targeta sense contacte interoperable amb les de ciutats com Amposta, Reus, Lleida o Barcelona.

Amb aquesta estació que ha tingut un cost de 51 mil euros, la ciutat de Tortosa disposa ja de tres punts de recàrrega. Les altres dos han estat finançades pel mateix Ajuntament i es troben al barri de Ferreries i a l'avinguda de la Generalitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>