SANT CARLES DE LA RÀPITA

Nova etapa per a la Rapitenca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | SANT CARLES DE LA RÀPITA

04/06/2019

La Rapitenca i els seus seguidors han mantingut l'esperança durant bona part de la temporada i no es pensaven que l'equip pogués perdre la categoria de la Primera Catalana. Però tot es va desmuntar en les últimes jornades de la lliga quan, matemàticament, ja era impossible sumar els punts suficients per allunyar-se de la zona de descens.

Però com bé diu el Club "Els rapitencs, com a bon poble mariner, ens sabem refer de les tempestes per seguir a bord del nostre vaixell". Aquest vaixell ja no serà a Primera Catalana, sinó a Segona. Però de ben segur que la Rapitenca seguirà remant en tot moment per seguir endavant i tornar a ascendir.

Segons el club mariner, "a l'horitzó ens queda aquella clariana per poder tenir esperança en un bon dia de captures, i per tant, estem molt il·lusionats amb el nou projecte que volem dur a terme la temporada vinent". Ramon Sancho s'encarregarà del timó de l'equip la propera campanya. Josep Subirats serà el segon a bord per confeccionar un equip competitiu que estigui preparat per lluitar per les primeres posicions la temporada vinent.

Us desitgem molta sort en aquesta nova etapa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>