TORTOSA

Nova temporada, nova imatge i nou web a Canal 21 Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | TORTOSA

06/09/2019

La nova temporada portarà canvis importants a Canal 21 Ebre. A partir del 12 de setembre, la televisió de referència a les Terres de l’Ebre iniciarà una nova etapa, marcada per un canvi d’imatge gràfica però també pel llançament del seu nou portal web, així com per canvis significatius en la seua graella de programació. Uns canvis que afectaran també la imatge i els decorats d’espais clàssics del 21, com ara L’Informatiu, el Primera Columna, L’Entrellat o el Poliesportiu, però també les cares de cadascun d’aquests programes.

Amb la voluntat de reforçar els serveis informatius, considerats el buc insígnia del canal, el canvi més significatiu afectarà els presentadors de L’Informatiu i del Primera Columna. En aquest sentit, els periodistes Natàlia Barraguer i Albert Pascual passaran a conduir L’Informatiu, que seguirà estrenant-se de dilluns a divendres a les 20.30 hores. Això implica que Cinta Bonet passarà a copresentar el Primera Columna al costat de Gustau Moreno, en la que serà la novena temporada de l’informatiu matinal en directe, a partir de les 10 del matí. Dos tàndems per explicar millor tot allò que passa al territori.

A banda, un altre canvi important serà la incorporació de Vicky Maigí, que tindrà la missió de reforçar la informació esportiva i de fer-se càrrec dels programes Temps Afegit i Poliesportiu. Per la seua banda, Sílvia Alarcón continua amb el magazin de tarda Districte 21, amb noves seccions, i seguirà sent la referència de Canal 21 Ebre als programes de la Xarxa de Televisions Locals. Finalment, l’escriptor Jesús M. Tibau estrenarà una nova temporada de l’espai cultural Tens Un Racó Dalt del Món.

Quant a la nova imatge gràfica, el canvi més significatiu serà el nou logo del canal, a càrrec del dissenyador Ignasi Barrera. Un nou logo que potencia el 21, amb una imatge més actual que també impregnarà la nova pàgina web, disponible a l’adreça canal21ebre.cat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>