MÓRA D'EBRE

Novena edició de la Mostra de Cuina Popular de Móra d’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | MÓRA D'EBRE

20/08/2018

Móra d'Ebre ha celebrat aquest diumenge a la tarda la novena edició de la Mostra de Cuina Popular, organitzada en el marc dels actes preliminars de la Festa Major 2018. Hi han participat un total de 48 cuiners amateurs de la població, que han presentat les seues especialitats i les han donat a degustar als centenars de persones s'han aplegat a la plaça de Baix.

La Mostra de Cuina Popular pretén donar a conèixer el talent culinari dels veïns de la població, els quals han d'aportar plats originals, fets a casa, i amb un nombre de racions fixat per l'organització. Els participants han rebut de regal un davantal commemoratiu i dos entrades per al ball de la Nit de les Pubilles i els Hereus de la Festa Major.

Enguany les persones que han adquirit els tiquets de degustació han pogut participar en el sorteig de quatre entrades dobles per a assistir a l'espectacle de la companyia Dagoll Dagom 'Shakespeare-Lluís Llach, Maremar (paraula, dansa i cançó)', que s'estrenarà a Barcelona a la tardor.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>